Ce sunt Invitațiile Online?

Asta-i intrebarea!

Vom incerca sa raspundem la aceasta intrebare si la multe altele.
Daca totusi aveti si alte intrebari, nu ezitati sa ne trimiteti un simplu email la adresa: contact@invitatiidenuntaonline.ro

Ce este, ce conține si ce să fac cu
Invitația Online

Invitatia de Nunta Online este o invitatie digitala ce poate fi folosita ca un înlocuitor sau complement pentru invitaţiile de nuntă tradiţionale trimise prin posta. Fara compromisuri de stil, invitatiile pot fi create in nenumarate feluri.

Ele arata minunat, sunt mai bune pentru mediu, permit oaspetilor sa interacţioneze unii cu alţii şi, nu in ultimul rand, va ajuta sa economisiti o multime de bani. Toate aceste calitati fac o invitatie digitala sa depăşeasca calitativ invitatia traditionala pe hartie.

Puteţi realiza aceste invitatii de la foarte simple, doar pagina de informare si raspuns din partea invitatiilor, pana la cele complexe, adevarate website-uri ce includ sfaturi de orientare, instant chat, module social media, albume foto, clipuri video si chiar modalitati de plata online a cadourilor.

Un site web personal, FĂRĂ LIMITĂ DE SHARE, FĂRĂ LIMITĂ DE INVITAȚI, FĂRĂ LIMITĂ DE MESAJE DE CONFIRMARE.

InvitatiiDeNuntaOnline.ro va ofera diferite modele de invitatii online pentru orice eveniment: nunta, botez, aniversare, etc. Am spus ETC pentru ca putem crea, la comanda, si alte genuri de invitatii pentru alte evenimente, mai mult sau mai putin dorite.

NOI FACEM INVITATIA! Voi relaxati-va.

Avem nevoie din partea voastra doar de cateva informatii principale, numele mirilor, ce text doriti sa fie afisat, fotografii personale daca se doresc postate, adrese pentru orientare, informatii suplimentare, etc. Orice doriti va fi postat. Totul la acelasi pret.

Fiind un mic website, invitatia digitala poate fi folosita in multe scopuri, de la simple pagini de informare pentru invitati, pana la o pagina de prezentare a intregului eveniment.

Raspunsul este simplu: CE DORITI DUMNEAVOASTRA! Invitatia va ramane permanent online, Gratuit!  

Oricand doriti o veti putea modifica sau reutiliza in acelasi format. Daca totusi doriti sa o reconstruiti de la zero sau sa-i schimbati complet structura, se va mai achita o taxa de 25% din valoare pachetului initial.

Din pacate nu puteti vinde invitatia achizitionata. Fireste, nu putem controla daca viitorul utilizator va fi acelasi cu persoana care a achizitionat pachetul, dar daca sesizam o frauda ne luam dreptul sa inchidem si sa stergem invitatia online.

In cazul in care invitatia se doreste a fi achizitionata sub forma de cadou de la inceput, va rugam sa ne anuntati inaintea de efectuarii platii, mentionand numele viitorului destinatar.

Contactati-ne.
Va stam la dispozitie prin e-mail sau telefonic.

Doriți să știți ce Invitație vi se potrivește cel mai bine?

Detalii despre Invitațiile Digitale Online

Pentru inceput este bine sa ne completati formularul de Contact de aici pentru a ne spune ce doriti.
Noi va vom contacta prin e-mail sau telefonic pentru detalii. In maxim 3 zile va vom pune la dispozitie un model de invitatie Gratuit. Daca sunteti de acord cu modelul oferit, vom incepe personalizarea invitatiei si postarea acesteia online.
Veti avea 48 de ore la dispozitie pentru efectuarea platii, din momentul lansarii online a invitatiei digitale.
Daca plata nu se va efectua in termenul stabilit, Invitatia Digitala Online va fi cancelata.

NU, invitatia odata postata online poate fi distribuita pe orice canal media la oricati invitati doresti.

NU exista nici limita de raspunsuri sau comentarii, daca a fost selectat si acest modul de Instant Message.

Plata se efectueaza online prin PayPal sau transfer bancar cu cardul. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron, Mastercard si Maestro.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Euro, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Pentru detalii de plata va rugam sa fiti de acord cu Termenii si Conditiile website-ului

Da, vom modifica invitatie chiar daca ai efectuat plata. Este Gratuit!
Modificarile vor fi la partea de design (invitatia efectiva) cat si la partea de text, foto, module disponibile.

Odata invitatia postata online, numele acesteia nu mai poate fi schimbat.

Din momentul lansarii online a invitatiei digitale, tot ce mai aveti dumneavoastra de facut este sa trimiteti linkul paginii mai departe prin sms, mesagerie instant sau direct share pe Facebook, Twitter, Instagram, etc.

Noi insa nu vom mai avea nimic de facut. Invitatia va lucra pentru dumneavoastra

Dumneavoastra nu, doar noi putem.
Trimiteti-ne un mesaj la adresa de e-mail contact@invitatiidenuntaonline.ro sau direct prin formularul de Contact cu solicitarea de stergere si noi o vom elimina din mediul online.

Nu va fie teama, odata achitata invitatia, aveti dreptul oricand sa o reactivati, chiar si dupa ce a fost stearsa de pe net.

Aveți nevoie de ajutor sau sfaturi suplimentare pentru Nuntă sau Botez?

Vizitați blogul nostru Invitatii de Nunta Online

Despre Invitație și Invitați

Adresa finala a invitatiei pe net va fi de forma "mariasigeorge.millionofhearts.com",  pe scurt "https://numelevostru.millionofhearts.com" sau "https://numelevostru.invitatiidenuntaonline.ro". 

Acest nume va fi vizibil pe net ca orice website, la fel ca si website-ul nostru https://invitatiidenuntaonline.ro sau blogul nostru https://blog.invitatiidenuntaonline.ro

Din motive de confidentialitate nu am introdus nici o metoda de identificare sau monitorizare a traficului.
Singura metoda este sa asteptati confirmarea direct de la Invitati, prin e-mail.

Sunt doua metode simple:
1. Invitatii vor completa minimul necesar pe formularul de confirmare disponibil in invitatie, raspuns ce va fi trimis automat pe adresa dumneavoastra de email.
2. Va pot trimite direct mesaj prin modulul de Chat Instant, daca este disponibil pe invitatie.

In principiu oricine poate posta un coment pe Invitatia dumneavoastra, daca aveti modulul de Instant Chat incorporat. 

Dumneavoastra insa veti putea gestiona mesajele si sterge pe cele nedorite, daca exista.

Aceasta este intrebarea de 10 puncte! Raspunsul este simplu. 
Pentru ca dintre toate cele mentionate, singura care este in totalitate proprietatea dumneavoastra este Invitatia Digitala Online, de Nunta, de Botez sau pentru orice alt eveniment! Oriunde altundeva veti crea aceeasi invitatie, aceea va fi proprietatea website-ului respectiv.

Orice modificari vor executa proprietarii acelui server in cadrul website-ului va vor afecta si invitatia, modificari pe care nu le veti putea controla sau contesta.

Aici nu puteti decat sa va uitati la lista de preturi. Cu aceasta ne laudam noi! Din pacate nu multi webdesign-eri afisaza preturile finale. In principu o Invitatie Digitala Online prezentata sub forma unui website personal nu poate fi evaluata la un pret fix si asta se datoreaza dificultatii si diversitatii acesteia. De la o pagina de confirmare pana la invitatie ce contine toate modulele, diferentele sunt foarte mari. 

Noi va oferim modulele de Social Media, Facebook, Instagram, Instant Chat integrate gratuit, in functie de modelul ales!

Oferta noastra: Plata UNICA ! Indiferent de designul unei pagini, pretul va fi acelasi. Incercam sa fim deschisi si cat mai transparenti, fara costuri ascunse sau variante inselatoare. Vezi preturile aici!

Vrei sa afli ultimele noastre noutati?

Subscrie aici! Stai linistit, nu o sa-ti umplem casuta de mesaje cu spamuri :)